Start - Management - Artister - Bloggvärlden - Sociala medier - Evenemang - Bokhyllan - Om Bandwire - Kontakt    
Aktuella evenemang


21/4 - 25/6 - Vinn signerad bok


BloggvärldenEn viktig del av vår verksamhet är våra bloggar, dessa fyller en central funktion för både marknadsföring och information. För närvarande har vi tre aktiva bloggar.
Den Rockande Kocken är vår första och största blogg där vi skriver om främst mat och rockmusik, men även bjuder på videor, konsertbilder, recensioner av skivor och böcker och mycket mer.
Vår andra blogg är Metal Photo där allt kretsar runt bilder (fotografier), det kan vara allt från vackra naturbilder till konsertbilder och mat.
I samarbete med MetalCentral har vi nyligen öppnat en liten sidoblogg till Den Rockande Kocken som fått namnet Metal Munching. Fokus här är givetvis rockmusik och mat.
För att göra det lättare för dig att följa alla våra bloggar, nuvarande och framtida, på ett och samma ställe har vi skapat Facebook-gruppen The Rocking Blog Assembly och allt du behöver göra för att få aviseringar om nya inlägg är att klicka på Gilla-knappen.
Vi jobbar intensivt med olika sociala medier i vår marknadsföring och som del att detta använder vi även grupper på Facebook inriktade på bloggar där man fritt kan marknadsföra sina inlägg/bloggar, det kallas att pinga. För att ytterligare förbättra räckvidden äger och driver vi själva också ett flertal sådana grupper. Dessa är relativt nystartade och har ännu inte hunnit växa sig stora. (vänstra kolumnen)

Under arbetet med att marknadsföra via Facebook-grupper har vi även hittat några som står utan administratör och är "föräldralösa". Vi har adopterat de som har potential och införlivat bland våra grupper. (högra kolumnen)

Gäster på bloggen
BloggElit
Food Bloggers Of The World
The Anywhere Blog Group
Scandinavian Bloggers
Musikbloggarna
Bloggare 35 Plus
Fotobloggarna
Metal Head Bloggers
Matbloggare i Skandinavian
World Music Blogs

Bloggare
Love for bloggers
Blogg!
Länka & sprid din blogg!
Bloggar!
Bloggers
Länka din blogg här, få mer läsare...
Länka till max!
Pinga din blogg
Länka din blogg
Sveriges bloggar
Endast bloggar!
Samarbetspartners


MetalCentral


Vulkan