Start - Management - Artister - Bloggvärlden - Sociala medier - Evenemang - Bokhyllan - Om Bandwire - Kontakt    
Aktuella evenemang


21/4 - 25/6 - Vinn signerad bok


EvenemangI samarbete med ett flertal andra företag och organisationer har vi tidigare arrangerat evenemang av olika karaktär inom områdena musik (främst rock) och mat. Dessa projekt ligger för närvarande på is, men vi kommer framöver återstarta dem i någon form.
Big Bang Rockklubb arrangerades i samarbete med Grand Hotel i Borås och utkristalliserade sig på mycket kort tid som stadens främsta rockklubb, sannolikt även en av landets bästa. Fokusen för musiken som framfördes live var i huvudsak hårdrock och ett flertal av landets bästa band i de genrer som räknas hit har stått på vår scen:

18/10 2013 - Zephyra, JD Miller, Smash Into Pieces
24/1 2014 - Jay Smith, Siphon Fuel, Aggressive Chill
11/4 2014 - Appetite, H.E.A.T
12/9 2014 - Outtrigger, Ragdoll Parade
Tillsammans med Brygghuset, ett aktivitetshus i kommunal regi, i Borås arrangerade vi Hårdrockscafé där det i högtalarna spelades enbart musik från hårdrockens alla olika genrer. På cafékvällarna bjöds det förutom musiken bland annat på quizer med fina priser som till exempel biljetter till Big Bang och signerade exemplar av Metal Munchers samtidigt som rockband bereddes möjlighet att i form av så kallade "pop up stores" sälja skivor och merchandise. Arrangemanget tillkom för att ge publiken och artisterna en mötesplats utanför klubb- och konsertmiljön och även för att bereda rockälskare ett drogfritt alternativ.
Brunchy Tunes var ett koncept där man serverade en brunchtallrik och på scenen hade artister som aukustiskt framförde sin musik. Som säsongsavslutning våren 2014 hölls ett "Brunchy Tunes Goes Metal" vilket blev mycket uppskattat. Brunchy Tunes arrangerades i samarbete med Brygghuset i Borås, sedermera har det ersatts av ett liknande koncept kallat Soupy Saturday.Samarbetspartners


MetalCentral


Vulkan