Start - Management - Artister - Bloggvärlden - Sociala medier - Evenemang - Bokhyllan - Om Bandwire - Kontakt    
Aktuella evenemang


21/4 - 25/6 - Vinn signerad bok


Om BandwireVi är det lilla kulturbolaget med de stora visionerna...

På Bandwire Event brinner vi för kultur i allmänhet och mat och musik i synnerhet. När det gäller musiken är det framför allt rock och hårdrock som ligger oss varmt om hjärtat, det är också med rockens alla genrer vi jobbar...

Vi vill verka för och bidra till att hålla rockscenen levande såväl lokalt som nationellt. På hemmaplan arrangerar vi olika former av evenemang tillsammans med många olika samarbetspartners, på det nationella (och internatinella) planet representerar vi som managers ett flertal av de bästa rockbanden i landet.

Även i litterär form verkar vi för att sprida rockmusiken och då gärna utanför de vanliga kretsarna så de som inte ännu upptäckt den här musiken ska få en chans att lära känna artisterna och få en inblick i vår älskade rockvärld.

Den litterära delen av vårt värv tar oss också in i matkulturens värld genom vårt kokboksförlag, en värld som även den kan te sig mystisk för många. Också här vill vi verka för att sprida kunskap och glädje.

Även i bloggvärlden gör vi ett intryck, där skriver vi om både mat och musik. Den största av våra bloggar rankas bland de 100 främsta i landet och genom den har vi möjlighet att kunna sprida både musik- och matglädje till många.

Vi bjuder in alla och envar att bläddra runt i våra sidor för att upptäcka allt vi har att erbjuda, det är en hel del och här finns något för alla.
Samarbetspartners


MetalCentral


Vulkan